Hvis du troede, nudler og grillspyd var uforenelige, så tro om igen! Vi laver kinainspirerede sticks med rødding og svampe, som smager skønt med nudler til.

Sådan gør du

  • 1 Læg træspydene i en skål med vand i 30 minutter, så de ikke brænder i ovnen.
  • 2 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 3 Skær fisk og svampe i mundrette stykker, og kom på spydene.
  • 4 Drys med salt og peber.
  • 5 Bland revet hvidløg, ingefær, citronsaft og sesamolie på et fad.
  • 6 Vend sticksene heri, og læg dem på en bradepande med bagepapir.
  • 7 Steg spydene i ca. 10 minutter.
  • 8

    Vend et par gange undervejs.

  • 9 Du kan også med fordel stege dem på en grillpande.
  • 10 Tilbered nudler efter anvisning.
  • 11 Afdryp, og skyl i koldt vand.
  • 12 Kom soja, vermouth og lidt sukker i en skål.
  • 13 Vend nudler heri.
  • 14 Skær agurk i tynde skiver, vend i.
  • 15 Drys persille på de nystegte spyd, og server med nudler.
  • {{recipeDoneText}} Sticks med nudler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier