Stegte rødspættefileter med ærter og citron

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 605 kcal
  • Fedtenergi 23 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Anbring dem i en sigte. 
  • 2 Skyl, tør og hak persille. 
  • 3 Rist kartoflerne i 2 tsk. olivenolie, og persille, på en stor slip-let pande, lige forud for anretning. 
  • 4 Kom ærterne i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt. Kog op og hæld vandet fra, lige forud for anretning. 
  • 5 Dup fisken tør, vend den først i æg, bagefter i rasp, krydret med salt og peber. Steg den sprød og gylden på begge sider i olie, først ved middel-høj varme, og færdige ved middelvarme. 
  • 6 Skær citron i både. 
  • 7

    Anretning

    Anret fisken med ærter, kartofler og citron.
  • {{recipeDoneText}} Stegte rødspættefileter med ærter og citron

Opskriften er udviklet af