Stegte ris med skinkekød og rejer

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet ud i tynde strimler på tværs af fibrene.
  • 2 Pil løget og skær det i både.
  • 3 Rør karrypasta sammen med kokosmælk.
  • 4 Varm en wok op og slyng olien rundt.
  • 5 Lynsteg kødet til det har skiftet farve.
  • 6 Læg det på fedtsugende papir.
  • 7 Kom evt. lidt mere olie i wokken og lynsteg rejerne 2 minutter.
  • 8 Læg også dem på fedtsugende papir.
  • 9 Tør wokken af med køkkenrulle og varm den op på ny med en portion olie.
  • 10 Lynsteg hvidløg og løg 1 minut.
  • 11 Tilsæt risene lidt efter lidt og steg dem 3 minutter.
  • 12 Pas på de ikke klumper sammen.
  • 13 Rør karrypastaen i og kom kød, rejer, sukkerærter og fiskesauce i.
  • 14 Varm igennem og pynt med omeletstrimler og forårsløg.
  • 15 Tilbehør: Chilisauce og agurkesalat.
  • {{recipeDoneText}} Stegte ris med skinkekød og rejer

Opskriften er udviklet af