Stegte kyllingelår med grov coleslaw

Stegte kyllingelår med grov coleslaw

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 507 kcal
  • Fedtenergi 32 %
  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, krydr med salt og peber. Stil dem i ovnen i 35 minutter. 

  • 3

    Rør skyr med en teskefuld rapsolie og smag til med salt, peber, citron og sukker. Dressingen skal ikke være sød, smagen skal blot justeres med et strejf af sødme. Smag cremen til. 

  • 4

    Fjern blade og tråde fra majs, skær kernerne fra og kog disse 3 minutter i letsaltet vand med dryp af rapsolie. Hæld vandet fra og lad kernerne afkøle. 

  • 5

    Snit spidskålen meget fint. 

  • 6

    Skær krøller af gulerødderne, med et snittejern eller en tyndskræller. 

  • 7

    Skyl, tør og nip persille. 

  • 8

    Vend kålen med majs, gulerødder og persille med cremen. 

  • 9

    Anretning

    Anret kyllingelår med grov coleslaw.

  • Så er det spisetid! Stegte kyllingelår med grov coleslaw

Opskriften er udviklet af