Stegte jasminris med fiskefrikadeller

Frikadellerne er krydret med både hvidløg og ingefær og smager derfor skønt til den både syrlige, søde og lidt stærke ris.

Sådan gør du

  • 1 Kog risen efter anvisning på emballagen.
  • 2 Rør fiskefarsen med ingefær og hvidløg. Steg små frikadeller af farsen i olie, og tag dem af.  
  • 3 Tør panden ren med et stykke køkkenrulle. Kom sukker og limesaft på panden og bland sammen. Vend risen i blandingen på panden og tilsæt wasabi.  
  • 4 Damp ærterne efter anvisning på emballagen. Server fiskefrikadellerne med ris og ærter.    
  • 5 Tip: Lav en dobbelt portion af blandingen sukker, lime og wasabi, og stil den på bordet til dem, der ønsker mere væde.
  • {{recipeDoneText}} Stegte jasminris med fiskefrikadeller

Opskriften er udviklet af