Stegte champignoner med pasta og tomatsauce

Stegte champignoner med pasta og tomatsauce

Ingen kødboller med med masser af svampe, som giver en dejlig smag. Glem ikke parmesanen tilsidst!

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og svits dem, uden at de tager farve, i olie i en gryde.
  • 2 Hæld vinen på.
  • 3 Kom nu tomater i, og lad dem simre i 15 minutter.
  • 4 Smag til med salt, peber og honning.
  • 5 Kog pastaen al dente.
  • 6 Steg de ordnede hele champignoner i lidt smør, indtil de er helt møre. Smag til med salt og peber.
  • 7 Server pastaen med champignoner og tomatsauce. Drys med basilikum og parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Stegte champignoner med pasta og tomatsauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier