Stegt torsk med jordbær- og rosin- ketchup

Stegt torsk med jordbær- og rosin- ketchup

Ketchuppen er også god til grillede pølser, kylling og svinekød.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær jordbær i mindre stykker, og kom dem i en lille gryde sammen med resten af ingredienserne.
  • 2 Lad blandingen koge op og simre i to minutter. Tag gryden fra komfuret og lad indholdet afkøle under låg.
  • 3 Blend ketchuppen. Hvis du vil have den tyndere, spæder du med vand eller æblejuice.
  • 4 Sæt ovnen på 225 grader. Bag kartoflerne uden olie i 25 minutter.
  • 5 Krydr torsken med salt og peber, og steg den i olie på en pande. Server fisken med kartofler, salat og snittet løg og selvfølgelig ketchup.
  • Så er det spisetid! Stegt torsk med jordbær- og rosin- ketchup

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier