Stegt rødspætte med syltede rabarber

Stegte rødspætter er en dansk klassiker. Vi har givet den nyt liv med syltede rabarber.

Sådan gør du

  • 1 Skær rabarber i mindre stykker og kom i en gryde sammen med sukker, eddike og vand. Knus fennikelfrø i en morter og kom i.  
  • 2 Kog rabarberne langsomt under låg i 5 minutter. Tilføj evt. lidt mere vand. Det må ikke koge tørt.  
  • 3 Lad stå og afkøle med låg på.  
  • 4 Kog kartoflerne.  
  • 5 Krydr fisken med salt. Lav en tallerken med mel, en med pisket æggeblomme og en med rasp.
  • 6 Sæt et par pander klar med smør på komfuret.  
  • 7 Dup fisken tør og vend i hvedemel, i æg og så til sidst i rasp. Steg fisken gylden i smør.  
  • 8 Server fisken med citron og hakket persille, nykogte kartofler med lidt smør og rabarberchutney.
  • {{recipeDoneText}} Stegt rødspætte med syltede rabarber

Opskriften er udviklet af