Stegt rødspætte med krydret persillesky

Helstegt spætte på klassisk og velsmagende måde.Tip: Friskdampede grønne bønner eller ærter smager godt hertil.

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne.
  • 2 Skyl fisken i koldt vand og dyp den tør.
  • 3 Pisk ægget sammen med ½ dl vand. Vend fisken i ægget.Vend derefter fisken i rasp vendt med mel og salt.
  • 4 Steg dem i rigeligt med gyldent smør, 4-5 minutter per side. Gerne på to pander. Vend helst kun én gang, så går fisken ikke i stykker. Tag dem af panden. 
  • 5 Kom persillen på panden og svits den 1-2 minutter. Kom kapers, peberrod og saft fra citronen ved og kog det op. Kom en skefuld over fisken og server med kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Stegt rødspætte med krydret persillesky

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier