Stegt roastbeef med linse spinatsalat vendt i yoghurtdressing

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Brun roastbeefen på alle sider på en meget varm pande.
  • 2 Kom den i et ovnfast fad eller bradepande, og steg den i ovnen 20 - 25 min. ved 180° (centrumtemp. 40 - 45°).
  • 3 Lad stegen hvile ca. 30 min. inden den skæres for.
  • 4 Kom linser, vand, hvidvin og salt i en gryde.
  • 5 Del løg og gulerødder et par gange, og kom dem ned til linserne sammen med laurbærbladene.
  • 6 Kog linserne ca. 35 min. eller til de er let møre.
  • 7 Fjern løg og laurbærblade.
  • 8 Gulerødderne skæres i mindre tern, og vendes ned i linserne.
  • 9 Rør yoghurt med tahin, finthakket hvidløg, persille, skal og saft af citron.
  • 10 Pisk derefter olien i, og smag dressingen til med salt og peber.
  • 11 Vend linserne i dressingen og bland spinatbladene i.
  • 12 Skær roastbeefen i skiver og anret kødet med linsesalat og brød.
  • Så er det spisetid! Stegt roastbeef med linse spinatsalat vendt i yoghurtdressing

Opskriften er udviklet af