Stegt kyllingebryst med speltotto med svampe og æbler

Energiinformation

  • Energi 3241 kJ
  • Energi 771 kcal
  • Protein 35 g
  • Fedt 52 g
  • Kulhydrat 26 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Snit alle grøntsagerne og svampe fint og steg det i olie i en gryde, men uden at det tager farve. Vend spelt deri og steg dem i ca. 3 -4 minutter ved svag varme under omrøring, til spelten har absorberet olien. Hæld vinen på spelten og kog væsken næsten helt ind, indtil den sprittede duft er væk. Hæld bouillon på spelten lidt ad gangen, og lad spelten absorbere bouillonen ved svag varme og under konstant omrøring. Gentag processen flere gange i ca. 20 minutter, indtil spelten er mør. Steg kyllingebrystet af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie, i ca 3 minutter på hvert bryst. Vend spelt-otto med smør, 30 g parmesan og æbletern. Smag til med salt og peber. Spelt-ottoen skal være blød og nærmest flydende. Anret spelt-ottoen i varme tallerkener med hakket persille, og revet parmesan, serveres med kyllingebryst.
  • 2 Vend spelt deri og steg dem i ca. 3 -4 minutter ved svag varme under omrøring, til spelten har absorberet olien. Hæld vinen på spelten og kog væsken næsten helt ind, indtil den sprittede duft er væk. Hæld bouillon på spelten lidt ad gangen, og lad spelten absorbere bouillonen ved svag varme og under konstant omrøring. Gentag processen flere gange i ca. 20 minutter, indtil spelten er mør. Steg kyllingebrystet af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie, i ca 3 minutter på hvert bryst. Vend spelt-otto med smør, 30 g parmesan og æbletern. Smag til med salt og peber. Spelt-ottoen skal være blød og nærmest flydende. Anret spelt-ottoen i varme tallerkener med hakket persille, og revet parmesan, serveres med kyllingebryst.
  • 3 Hæld vinen på spelten og kog væsken næsten helt ind, indtil den sprittede duft er væk. Hæld bouillon på spelten lidt ad gangen, og lad spelten absorbere bouillonen ved svag varme og under konstant omrøring. Gentag processen flere gange i ca. 20 minutter, indtil spelten er mør. Steg kyllingebrystet af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie, i ca 3 minutter på hvert bryst. Vend spelt-otto med smør, 30 g parmesan og æbletern. Smag til med salt og peber. Spelt-ottoen skal være blød og nærmest flydende. Anret spelt-ottoen i varme tallerkener med hakket persille, og revet parmesan, serveres med kyllingebryst.
  • 4 Hæld bouillon på spelten lidt ad gangen, og lad spelten absorbere bouillonen ved svag varme og under konstant omrøring. Gentag processen flere gange i ca. 20 minutter, indtil spelten er mør. Steg kyllingebrystet af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie, i ca 3 minutter på hvert bryst. Vend spelt-otto med smør, 30 g parmesan og æbletern. Smag til med salt og peber. Spelt-ottoen skal være blød og nærmest flydende. Anret spelt-ottoen i varme tallerkener med hakket persille, og revet parmesan, serveres med kyllingebryst.
  • 5 Steg kyllingebrystet af på en varm pande i 1 spsk. olivenolie, i ca 3 minutter på hvert bryst. Vend spelt-otto med smør, 30 g parmesan og æbletern. Smag til med salt og peber. Spelt-ottoen skal være blød og nærmest flydende. Anret spelt-ottoen i varme tallerkener med hakket persille, og revet parmesan, serveres med kyllingebryst.
  • 6 Vend spelt-otto med smør, 30 g parmesan og æbletern. Smag til med salt og peber. Spelt-ottoen skal være blød og nærmest flydende. Anret spelt-ottoen i varme tallerkener med hakket persille, og revet parmesan, serveres med kyllingebryst.
  • 7

    Anretning

    Anret spelt-ottoen i varme tallerkener med hakket persille, og revet parmesan, serveres med kyllingebryst.
  • {{recipeDoneText}} Stegt kyllingebryst med speltotto med svampe og æbler

Opskriften er udviklet af