Stegt kyllingebryst med egg fried rice og asiatisk agurkesalat

Energiinformation

  • Energi 2079 kJ
  • Energi 495 kcal
  • Protein 36 g
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrat 43 g
  • Kostfibre 15 g

Sådan gør du

  • 1 Skræl agurk og flæk den på langs, skrab kernerne ud med en teske og skær den i ½ cm både. Skræl og halvér rødløg og snit det fint sammen med chili. 
  • 2 Rør eddike og sukker sammen, smag til med salt og vend det sammen agurk, løg og chili. Lad den trække mindst 30 minutter. 
  • 3 Kog ris efter pakkens anvisning og køl dem af. 
  • 4 Skær kylling i grove stykker på ca. 2x2 cm, snit forårsløg og hak koriander groft. Krydr kylling godt med salt og peber steg det hårdt af på en stor pande i olie sammen med risene i ca. 4-5 minutter, tilsæt forårsløg og 4 sammenpiskede æg og vend det godt sammen. 
  • 5

    Anretning

    Anret kylling med ris på 4 tallerkener. Serveres med koriander, soja og agurkesalat.
  • {{recipeDoneText}} Stegt kyllingebryst med egg fried rice og asiatisk agurkesalat

Tip

Kan fint laves med gris og okse. Til vegetaren kan man bruge svampe i stedet for kød

Opskriften er udviklet af