Stegt kylling med bagte forårsløg og persillepesto

Steg to kyllinger, mens du er i gang. Så har du også mad til dagen efter. Opskriften hertil følger her

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 225˚C.
  • 2 Læg de to kyllinger i en bradepande. Drys med salt og peber og steg dem i den varme ovn til de er gennemstegte, dvs. ca. 50 minutter. 
  • 3 Tag ud og stil den ene på køl til dagen efter.
  • 4 Kog kartoflerne og pil dem evt. 
  • 5 Læg hele forårsløg i en bradepande. Vend med olie og lidt salt. Hæld 1/2 dl vand over og bag forårsløgene møre i 6-7 minutter. Tag ud.
  • 6

    Pesto

    Kom persille og eddike i en blender og blend kort. Tilsæt pinjekerner og parmesanost. Blend igen og hæld vandet i lidt efter lidt, indtil du får en lidt grov, cremet sauce. Smag til med salt. 
  • 7 Skær kyllingen ud i 6-8 stykker.
  • 8 Servér straks med kartofler, forårsløg og pesto.
  • {{recipeDoneText}} Stegt kylling med bagte forårsløg og persillepesto

Opskriften er udviklet af