Stegt kulmule med friskbælgede ærter i estragonmarinade

Der er tre slags kål i retten her, der bliver frisk og knasende, hvis du holder godt øje med grøntsagerne, når de er i ovnen. Kulmule er en dejlig fisk, og som med al anden slags fisk er det vigtigt ikke at stege den for længe.

Der er tre slags kål i retten her, der bliver frisk og knasende, hvis du holder godt øje med grøntsagerne, når de er i ovnen. Kulmule er en dejlig fisk, og som med al anden slags fisk er det vigtigt ikke at stege den for længe.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/20499/samvirke0304201972015.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Hovedretter","Alias":"Hovedretter"}]},{"GroupName":"M\u00E5ltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Hovedret","Alias":"Hovedret"}]},{"GroupName":"M\u00E5ltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="" data-is-banner-enabled="False">

Opskriftskategorier