Stegt kulmule med friskbælgede ærter i estragonmarinade

Der er tre slags kål i retten her, der bliver frisk og knasende, hvis du holder godt øje med grøntsagerne, når de er i ovnen. Kulmule er en dejlig fisk, og som med al anden slags fisk er det vigtigt ikke at stege den for længe.

Der er tre slags kål i retten her, der bliver frisk og knasende, hvis du holder godt øje med grøntsagerne, når de er i ovnen. Kulmule er en dejlig fisk, og som med al anden slags fisk er det vigtigt ikke at stege den for længe.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/10527/21229/1920/samvirke0304201972015.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=jpg&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"aftensmad"},{"Name":"Hovedret","Alias":"Hovedret"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"}]},{"GroupName":"Årstid","GroupAlias":"aarstid","Public":false,"Values":[{"Name":"Forår","Alias":"foraar"}]},{"GroupName":"Sæson \u0026 Tid","GroupAlias":"saesonogtid","Public":true,"Values":[{"Name":"Passer til sæsonen","Alias":"tilsaesonen"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="" >

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier