Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt og drys med salt og peber.
  • 2 Brun skiverne på en varm pande i 1 min. på hver side.
  • 3 Dæmp så til middelvarme og gennemsteg, inden kødet lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle
  • 4 Pisk mel og mælk sammen og bring det i kog under omrøring.
  • 5 Tilsæt smørret og kog videre i et par min. inden persillen kommes i.
  • 6 Smag til med salt og peber og server med kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Stegt flæsk med persillesauce

Tip

  1. Flæsket kan også bages i ovnen. Læg skiverne på en rist over bradepanden steg dem i 10 min. ved 200°.

  2. Vend derpå flæsket og steg endnu 5 min., til de er sprøde og gyldne.
  3. Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle inden servering.

Opskriften er udviklet af