Stegt fasan med pancetta, chili og jordskokker

Stegt fasan med pancetta, chili og jordskokker

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1525 kJ
  • Energi 363 kcal
  • Protein 26 g
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrat 25 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skrub jordskokkerne og halvér dem, snit løget groft.
  • 2 Riv skallen af citronen på den fine side af rivejernet og pres saften derfra, hak chili fint, vend det hele godt sammen med jordskokkerne og olivenolie, krydr med salt og peber. Bages i forvarmet ovn på 200° i 35 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
  • 3 Hak oregano fint, vend kødet deri og krydr godt med salt og peber.
  • 4 Pak fasanbrysterne ind i pancetta, bind dem med lidt kødsnor, og steg dem på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
  • 5 Snit kålen fint og bland den sammen med de varme jordskokker.
  • 6

    Anretning

    Anret kødet med jordskokker/grønkål, serveres med balsamico sirup.
  • {{recipeDoneText}} Stegt fasan med pancetta, chili og jordskokker

Tip

Kan fint laves med and, kylling og gris.

Opskriften er udviklet af