Steak og fritter med romescosauce

Steak og fritter. Det må kaldes et økologisk herremåltid.

Sådan gør du

  • 1 Tilbered pommes frites efter anvisning på emballagen.  
  • 2 Skær peberfrugt og løg i mindre stykker, og svits i olie på en pande. Kom 2 dl vand på panden, og lad grøntsagerne simre bløde i 6-7 minutter.
  • 3 Kom grøntsager med væde op i en blender. Blend til puré, og kom op i en skål. Rør mayonnaisen i, og smag til med hvidvinseddike. Krydr med salt og peber.  
  • 4 Krydr bøfferne, og steg dem 2 minutter på hver side i olie på en hed pande.
  • 5 Server herligheden med et drys persille.  
  • 6 Tip: Hurtigere! Brug Irmas økologiske pastasauce med aubergine i stedet.
  • {{recipeDoneText}} Steak og fritter med romescosauce

Opskriften er udviklet af