Steak med rødbedesalat

Sådan gør du

  • 1 Steg steaks i olie på panden. Krydr med røget paprika, spidskommen, salt og peber. Kødet skal have, til det er rosafarvet. 
  • 2 Steg løg på panden til det har fået en gylden stegeskorpe. 
  • 3

    Creme fraiche dressing

    Vend creme fraiche sammen med sennep i en skål. 
  • 4

    Rødbedesalat

    Skær rødbeder i grove stykker. Hæld limesaft og olie over. Krydr med røget paprika, spidskommen, salt, peber og hakket chili og timian. Skær løg i tynde skiver og kom skiverne på salaten. 
  • 5 Smør mojo eller pesto på overfladen af din wrap. Smør derefter creme fraiche dressing på.
  • 6 Skær det færdigstegte stykke kød i skiver og anret skiverne på de smurte wraps. Kom derefter rødbedesalaten og det stegte løg på. 
  • {{recipeDoneText}} Steak med rødbedesalat

Opskriften er udviklet af