Spyd med gyroskrydret svinemørbrad

Sådan gør du

  • 1 Læg spydene på grillen over gløderne og vend dem ofte.
  • 2 Halver peberfrugterne og fjerne kernehuset.
  • 3 Læg dem på grillen og grill dem ca. 4 minutter på hver side (til skindet løsner sig).
  • 4 Lad dem afkøle, pil skindet af dem og skær dem i grove strimler eller tern.
  • 5 Læg hasselnødderne på et stykke alufolie på grillen.
  • 6 Rist dem nogle minutter og sørg for at de ikke bliver sorte.
  • 7 Gnid skallen af nødderne i et klæde.
  • 8 Skær eller riv salaten fra hinanden og kom den i en skål.
  • 9 Smuldr fetaosten og drys dem i salaten.
  • 10 Pisk honning, citronsaft, hvidløg og olie sammen.
  • 11 Krydr med salt og peber.
  • 12 Dryp dressingen over salaten.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Spyd med gyroskrydret svinemørbrad

Opskriften er udviklet af