Sprødstegt rødspætte med bulgursalat

Sådan gør du

  • 1 Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl.
  • 2 Vend rødspættefileterne i rugmel krydret med salt og peber.
  • 3 Varm halvdelen af olien på en slip let-pande, og steg rødspætterne først på den ene side i ca. 3 min.
  • 4 Tilsæt resten af olien, vend rødspætterne, og steg dem i yderligere 3 min.
  • 5 Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.
  • 6 Vend forsigtigt appelsiner, hindbær og mandler med bulgur, og krydr med salt og peber.
  • 7 Servér de stegte rødspætter med bulgursalat.
  • {{recipeDoneText}} Sprødstegt rødspætte med bulgursalat

Tip

I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier