Sprøde "kyllingedeller" på spyd med karrykrydret grønt

Sådan gør du

  • 1 Sprøde kyllingedeller på spyd med karrykrydret grøntRør kød, mælk, havregryn, finthakket løg, fintrevet courgette, hakket purløg og æg grundigt sammen. Lad farsen hvile i køleskab en ½ time.
  • 2 Form farsen til 12 pæne store lidt ovale kugler og steg dem på panden i olie.
  • 3 Pluk broccoli og blomkål i små buketter og blancher dem i kogende vand et minut og derefter i koldt vand.
  • 4 Spred grøntsagerne ud på et klæde så de ikke er våde inden de kommer på panden. Varm olien over svag til jævn varme og kom broccoli og blomkål på.
  • 5 Drys sesamfrø og karry på og lad det stege lidt med.
  • 6 Dryp med honning og citronsaft og krydr med salt og peber.
  • 7 Stik et hjertesalatblad og en kyllingekødbolle på hvert spyd og spis grøntsager og kartofler til.
  • {{recipeDoneText}} Sprøde "kyllingedeller" på spyd med karrykrydret grønt

Opskriften er udviklet af