Sprængt kalvebryst er et hit til sommerfrokosten. Her med let og lækker peberrodsdressing til.

Sådan gør du

  • 1 Kog en saltlage af 2 liter vand, salt, sukker og krydderier. Lad lagen køle helt af.
  • 2 Læg kalvespidsbrystet i lagen og lad det ligge koldt 2 døgn.
  • 3 Tag kødet op, kassér saltlagen.
  • 4 Læg kødet over i en suppegryde. Dæk med koldt vand. Kog langsomt op og skum det grå snask fra efterhånden. Læg suppeurter og krydderier i og lad suppen simre svagt i halvanden time. Si suppen, og brug den til sovs til halvdelen af kødet.
  • 5 Bland alle ingredienserne til dressingen, smag til med lidt af det hele.
  • 6 Server til det sprængte bryst.
  • {{recipeDoneText}} Sprængt kalvebryst

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier