Spidskålsalat med bacon

Denne opskrift er inspireret af den amerikanske Coleslaw. Nyd den som tilbehør eller alene.

Sådan gør du

  • 1 Mål alle varer af.
  • 2 Læg baconskiverne på en pande og steg dem sprøde.
  • 3 Tag baconskiverne af og læg dem på et stykke køkkenrulle.
  • 4 Skyl spidskålen og skær stokken af.
  • 5 Skær spidskålen i meget tynde strimler og læg dem i et fad.
  • 6 Skyl forårsløget. Skær rod og top af.
  • 7 Skær forårsløget i tynde skiver og læg dem i fadet.
  • 8 Skær roden af hjertesalaten og del den i blade.
  • 9 Læg bladene i en skål og hæld koldt vand i skålen. Skyl bladene godt.
  • 10 Ryst vandet af bladene og læg dem i fadet.
  • 11 Til dressing: Skræl peberroden og riv den.
  • 12 Kom 2 tsk. revet peberrod i en lille skål.
  • 13 Kom yoghurt og æblecidereddike i skålen. Rør godt.
  • 14 Kom salt, peber og sukker i skålen. Rør godt.
  • 15 Hæld dressingen i fadet og bland coleslawen.
  • 16 Læg baconskiverne på coleslawen og drys græskarkerner over.
  • {{recipeDoneText}} Spidskålsalat med bacon

Opskriften er udviklet af