Spicy grillspyd og marinerede auberginer

Rigtig sommermad med fare for fedtede fingre. Server gerne de spicy grillspyd og auberginer med kogt ris vendt med stegte løg.

Sådan gør du

  • 1 Skær auberginen i tynde skiver.
  • 2 Drys salt imellem skiverne og lad ligge på et fad i 30 minutter.
  • 3 Kom eddike og vand, olie, revet hvidløg, krydderi og sukker i en gryde. Kog op.
  • 4 Skyl saltet fra aubergineskiverne, og kom auberginen i lagen.
  • 5 Læg låg på og lad braisere i 5 minutter.
  • 6 Tag fra komfuret og lad afkøle i gryden.
  • 7 Skær kød og løg i mindre stykker og kom på spyd. Krydr med cayennepeber, salt og peber og pensl med olie.
  • 8 Gril 3-4 minutter per side og server til auberginen.
  • {{recipeDoneText}} Spicy grillspyd og marinerede auberginer

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier