Speltscones med 
gårdfløde og bærmos

Gårdfløde har en særlig luksus over sig. Vi pisker fløden let og serverer til de netop afkølede scones med friske bær.  

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål.
  • 3 Skær smørret i tern, og vend det i. Smuldr hurtigt ingredienserne med fingrene til en dej. Det gør ikke
 noget, at der stadig er små smørklumper i.
  • 4 Kom yoghurt og æg i en skål, og pisk det sammen.
  • 5 Vend de våde ingredienser sammen med de tørre ingredienser.
  • 6 Form dejen til en pølse, og skær den i 12 skiver.
  • 7 Læg skiverne i smurte muffinforme.
  • 8 Drys mandelflager henover.
  • 9 Bag scones gyldne i cirka 20 minutter.
  • 10 Server dem, når de netop er afkølede, med 
pisket gårdfløde og bær.
  • {{recipeDoneText}} Speltscones med 
gårdfløde og bærmos

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter