Speltsalat med bagt hokkaido og brombær

Sådan gør du

  • 1 Kog spelten efter anvisning på pakken og lad den køle af.  
  • 2 Skær græskarret ud i små tern, og skær rødløgene ud i tynde både – vend begge dele med olie, salt og peber og fordel det på en bageplade eller i et ildfast fad. Bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
  • 3 Snit kålen rigtig fint – brug et mandolinjern eller en skarp kniv.  
  • 4 Rengør forårsløg grundigt og hak dem fint. Kom den kogte perlespelt i en skål sammen med bagt hokkaido, rødløg, snittet kål, forårsløg og brombær.  
  • 5

    Dressing

    Hak mynten helt fint og rør den sammen med olivenolie, citronskal- og saft, salt og peber – smag dressingen til og vend den godt rundt i salaten.
  • 6

    Servering

    Inden servering toppes salaten med grofthakkede valnødder.
  • {{recipeDoneText}} Speltsalat med bagt hokkaido og brombær

Opskriften er udviklet af