Spaghetti med gorgonzolasmør og grønkål

Denne dejlige pastaret er utrolig nem at lave, hvis du ikke lige gider at spise rugbrød til frokost. I stedet for grønkål kan du fx bruge spinatblade, rosenkål eller noget tredje.  

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  • 2 Rib grønkålsbladene og træk eller skær dem i mindre stykker.
  • 3 Svits dem let i olie på en pande.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Hæld spaghettien i en sigte, og kom nu smør i den tomme gryde.
  • 6 Lad smørret smelte uden at brunes. Kom osten heri, og lad den smelte, imens du rører lidt rundt. Det tager kun et minut.
  • 7 Vend spaghettien med gorgonszolasmørret og til sidst grønkålen.
  • 8 Server straks.
  • {{recipeDoneText}} Spaghetti med gorgonzolasmør og grønkål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier