Spaghetti med kødsovs og rodfrugter

Spaghetti med kødsovs og rodfrugter

Frisk den traditionelle kødsovs op med sunde rodfrugter.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3

    Kødsovs med rodfrugter

    Pil løg og hak det.

  • 4 Skræl knoldselleri og gulerod. Skær enderne af gulerødderne.
  • 5 Riv selleri og gulerod fint evt. på rivejernet i en foodprocessor.
  • 6 Pil og knus hvidløg.
  • 7

    Åben dåsen med flåede tomater.

  • 8 Hæld lagen fra tomaterne. Hak tomaterne.
  • 9 Varm olie i en tykbundet gryde. Brun kødet og rør godt.
  • 10 Kom løg i gryden og steg nogle minutter med kødet.
  • 11 Tilsæt hvidløg, grøntsager og krydderier.
  • 12 Rør godt rundt i gryden. Læg låg på og lad retten småsimre 20 min. Hvis kødsovsen bliver for tør tilsættes lidt vand.
  • 13 Smag til med eddike, salt og peber.
  • 14

    Spagetti

    Hæld vand og salt i en stor gryde. Læg låg på.

  • 15 Kog vandet.
  • 16 Kom spagettien i vandet og kog den efter den kogetid, der står på posen.
  • 17 Hæld vandet fra spagettien.
  • 18 Spis kødsovs til spagetti eller ris evt. med revet parmesanost.
  • {{recipeDoneText}} Spaghetti med kødsovs og rodfrugter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier