Soyamarineret hellefiskefilet med hurtigt sommergrønt

Sådan gør du

  • 1 Den optøede hellefiskefilet lægges i en dyb tallerken eller i en plastpose med soya i en halv time – fileterne vendes en gang undervejs.Radiser og forårsløg skæres i rynde, skrå skiver.
  • 2 Sukkerærter skæres i brede, skrå stykker.
  • 3 Spinaten vaskes og rives evt. i grove stykker.
  • 4 Hvidløg og chili svitses i olie på en sliplet pande.
  • 5 Radiser, forårsløg og sukkerærter tilsættes og steger et par min. ved høj varme.
  • 6 Spinat kommes på panden, og det hele steger, til spinaten er faldet sammen.Grøntsagerne smages til med salt og peber.
  • 7 Hellefiskefileterne duppes tørre og grilles enten på grill, grillpande eller under ovnens grill.
  • 8 Hellefiskefileterne vendes efter 3 min. og er færdige efter 5-7 min.Hellefiskefileterne serveres med sommergrønt, ris, lune flutes og evt. en citronbåd.
  • 9 En kold Carlsberg Elephant yder et flot modspil til denne ret.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Soyamarineret hellefiskefilet med hurtigt sommergrønt

Opskriften er udviklet af