Sommerkylling med knassalat

Sådan gør du

  • 1

    Dup kyllingen med et stykke køkkenrulle, klip den op i ryggen og bred den ud på en bageplade som en sommerfugl. Gnid kyllingen med 2 fed hvidløg og pensl med rapsolie. Sæt den i en kold ovn, tænd ovnen på 200 grader og steg sommerkyllingen i 60 minutter.

    Hæld sukkerærterne over med kogende vand og lad dem trække i 30 sekunder. Skyl dem i iskoldt vand. Skræl gulerødderne og rens og skyl alle grøntsagerne.

    Snit alle grøntsagerne i fine lange tynde strimler. Skær det nederste af citrongræs og hak dem fint. Skræl ingefæren og skær den i tynde strimler. Pres saften af en lime og rør den med fiskesauce og ½-1 hakket hvidløg. Smag dressingen til med chiliflager. Vend salaten med dressingen og server den knasende friske salat til sommerkyllingen med limebåde.

    Opskrift fra De 5 Gaarde

  • {{recipeDoneText}} Sommerkylling med knassalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier