Sommerkylling med knassalat

Sådan gør du

  • 1 Dup kyllingen med et stykke køkkenrulle, klip den op i ryggen og bred den ud på en bageplade som en sommerfugl.
  • 2 Gnid kyllingen med 2 fed hvidløg og pensl med rapsolie.
  • 3 Sæt den i en kold ovn, tænd ovnen på 200 grader og steg sommerkyllingen i 60 minutter.  
  • 4 Hæld sukkerærterne over med kogende vand og lad dem trække i 30 sekunder. Skyl dem i iskoldt vand. 
  • 5 Skræl gulerødderne og rens og skyl alle grøntsagerne.
  • 6 Snit alle grøntsagerne i fine lange tynde strimler. Skær det nederste af citrongræs og hak dem fint. Skræl ingefæren og skær den i tynde strimler. 
  • 7 Pres saften af en lime og rør den med fiskesauce og ½-1 hakket hvidløg. Smag dressingen til med chiliflager. 
  • 8 Vend salaten med dressingen og server den knasende friske salat til sommerkyllingen med limebåde.
  • 9 Opskrift fra De 5 Gaarde
  • {{recipeDoneText}} Sommerkylling med knassalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier