Sojamarineret laks med glasnudelsalat

Frisk forret med et strejf af Asien. Glasnudlerne er mere netutrale og lette i smagen sammenlignet med de almindelige hvedenudler, og gør sig godt til den krydrede laks. Spis med pinde, så når du at nyde.

Sådan gør du

  • 1 Kom laksen i en frysepose og hæld soja ved. Klem al luften ud af posen, bind knude på og kom laksen i køleskabet i mindst 2 timer.
  • 2 Tænd ovnen på 150 grader. Tag laksen ud af posen, kom den i et ovnfast fad og bag den i ovnen i 8-10 minutter.
  • 3 Kog vand med lidt salt op i en gryde, sluk og lad glasnudlerne trække i vandet ca. 5 minutter, smag på dem for at mærke, hvornår de har trukket længe nok.
  • 4 Tag nudlerne op og skyl dem i koldt vand. Si vandet fra. Lav en marinade af fiskesauce, limesaft og sød chilisauce og vend nudlerne i marinaden.
  • 5 Bland nudlerne med iceberg, agurk, rødløg, gulerødder og cherrytomater og server med laksen.
  • {{recipeDoneText}} Sojamarineret laks med glasnudelsalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier