Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 31 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 272 kcal
  • Fedtenergi 29 %

Sådan gør du

  • 1

    Låg

    Kog blåbærrene op med sukker i 5 minutter, stil det til afkøling. 

  • 2

    Bund

    Knus kiksene og bland dem med havregryn og sukker. 

  • 3

    Rist det i smør og lad det afkøle. 

  • 4

    Fordel det i bunden af 6 glas og pres let. 

  • 5

    Ostemassen

    Pisk æggehviderne stive, kom sukkeret ved og pisk dem stive og seje. 

  • 6

    Rør osten med skyr og flormelis og fold æggehviderne forsigtigt med massen, til der er en ensartet masse. 

  • 7

    Læg ostemassen over bunden, og stil glassene på køl i 2 timer. 

  • 8

    Servering

    Lige inden servering lægges blåbærlåget på.

  • {{recipeDoneText}} Soft cheesecake

Opskriften er udviklet af