Sødkartoffel lasagne med oksekød, timian og hasselnødde crunch

Energiinformation

  • Energi 4347 kJ
  • Energi 1035 kcal
  • Protein 37 g
  • Fedt 74 g
  • Kulhydrat 52 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1

    Hak timian og hvidløg fint, rist det af på en pande sammen oksekødet i olie i ca. 5 min. Tilsæt fløde og smag til med salt og sort peber. 

  • 2

    Skræl sødkartoflerne, skær dem i tynde skiver på mandolin eller med en tynd skarp kniv. Kom kartoffelskiverne i et ildfast fad skiftevis sammen med saucen. Pres kartoflerne ned i saucen. Bag lasagnen i forvarmet ovn på 185° i ca. 45-60 minutter indtil den er gylden og sprød. 

  • 3

    Skær brødet i små stykker, hak nødderne groft, bland det med osten og fordel det på toppen af lasagnen. Bages med de sidste 20 minutter. 

  • 4

    Anretning

    Anret sødkartoffel lasagnen i bradepanden med grøn salat.

  • {{recipeDoneText}} Sødkartoffel lasagne med oksekød, timian og hasselnødde crunch

Tip

Lasagnen kan laves med andre rodfrugter og røget fisk i stedet for kød.

Opskriften er udviklet af