Snydepizza med skinke, kartofler og basilikum

Sådan gør du

  • 1 Kom 2/3 af basilikummen i en blender eller stavblender sammen med hakket hvidløg, olivenolie, salt og peber, og blend det til en grøn pasta.
  • 2 Smør basilikumpastaen på tortillabrødene og læg dem på 2 bageplader beklædt med bagepapir.
  • 3 Tænd ovnen på 250° varmluft.
  • 4 Hæld vandet fra mozzarellaen, bræk den i små stykker og fordel dem på ’pizza-bundene’.
  • 5 Skær de kogte kartofler i ½ cm tykke skiver og fordel dem på pizzaerne.
  • 6 Riv skinken i mindre stykker og fordel også den på pizzaerne –- brug i alt 1 stykke til hver.
  • 7 Kom pizzaerne i ovnen, og bag dem i 8-10 min.
  • 8 Skyl imens cherrytomaterne, og kom dem i en stor skål.
  • 9 Tag de færdige pizzaer ud ad ovnen, drys med frisk basilikum og servér med det samme sammen med cherrytomaterne.
  • {{recipeDoneText}} Snydepizza med skinke, kartofler og basilikum

Tip

Hvis du afholder en mindre børnefødselsdag, er det sjovt at lave ’pizza-buffet’, hvor børnene selv vælger fyld og samler deres helt egen favorit-pizza.

Opskriften er udviklet af