Smuldretærte med æble og blåbær - Ingefærvand hertil

Smuldretærte med æble og blåbær - Ingefærvand hertil

Denne smuldertærte med ingefærsaft udgør et godt søndagsprojekt for børnefamilien. Lav en station til tærtebagning og en station til saftlavning, så de små får hver deres opgaver. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Bland havregryn, fuldkornshvede og sukker i en skål.
  • 3 Skær smørret i mindre stykker og kom i skålen.
  • 4 Vend dejen sammen med fingrene.
  • 5 Den samler sig ikke men bliver til smulder.
  • 6 Skær æblerne i tynde skiver og kom i en tærteform.
  • 7 Drys blåbær over.
  • 8 Fordel nu dejen over frugt og bær og stil i ovnen i 20-25 minutter.
  • 9 Skræl ingefæren og riv den på den fine side af rivejernet ned i en mindre sigte.
  • 10 Du skal bruge 2-3 spsk revet ingefær.
  • 11 Pres nu ingefæren saften ned i en kande.
  • 12 Rør honningen ud heri og kom citronsaft og vand heri.
  • 13 Server den lune tærte med en skefuld græsk yoghurt og et glas ingefærsaft.
  • {{recipeDoneText}} Smuldretærte med æble og blåbær - Ingefærvand hertil

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter