Smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g
  • Fedt 2 g
  • Fedtenergi 23 %
  • Kulhydrater 11 g.
  • Energifor./ pers 230 kcal

Sådan gør du

  • 1 Vrik asparges, og hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Kassér den nederste del. Skær enderne til og skær asparges på langs. 
  • 2 Gør radiserne i stand og skær dem ultrafint evt. på juliennejern eller mandolin. 
  • 3 Skyl og slyng spinaten tør. 
  • 4 Klip dildspidserne fint. 
  • 5

    Anretning

    Anret rugbrødet med spinat, ørred, asparges, radiser, dildspidser og peber.
  • {{recipeDoneText}} Smørrebrød med røget ørred, spinat, radiser, asparges og dild

Opskriften er udviklet af