Små browniebarer - med mælkechokolade & nødder

Små browniebarer - med mælkechokolade & nødder

Sprøde nødder i en blød og lækker mælkechokoladekage med en nærmest karamelagtig smag. Opskriften giver 15-20 små stykker brownie.

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 175/155 grader varmluft.
  • 2 Smelt sukker, ahornsirup, smør, chokolade og salt sammen i en gryde over medium varme. Tag blandingen af varmen og lad den afkøle til stuetemperatur.
  • 3 Pisk æggene sammen og rør dem i den let afkølede smørblanding, lidt af gangen.
  • 4 Tilsæt melet og rør dejen til den kun lige er blandet og uden klumper. Undgå at piske eller røre yderligere.
  • 5 Hæld dejen i en små rektangulære forme, ca. 2-3 spsk. dej i hver, og fordel nødderne på toppen og drys evt. med lidt salt. Bag kagerne i ca. 15min indtil den er fast i kanterne, men stadig blød på midten.
  • 6 Lad kagerne køle af inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Små browniebarer - med mælkechokolade & nødder

Tip

Gør kagen hvede- og glutenfri, ved at erstatte hvedemelet med rismel. Bag kagerne i almindelige muffinforme, hvis du ikke har barforme. Så skal de bage ca. 20min.

Opskriften er udviklet af