Skorzonerrødder med brøndkarse og rød grape

De brunsorte skorzonerrødder kaldes også fattigmandsasparges og er en overset rodfrugt i det danske køkken. Her som let og lækkert tilbehød til aftensmaden. 

Sådan gør du

  • 1 Vask og skræl skorzonerrødderne.
  • 2 Snit skorzonerrødderne i tynde skiver på tværs.
  • 3 Smelt smørret på en pande og sauter rødderne heri.
  • 4 Tilsæt honning og citronsaft og lad det koge ind. Tag rødderne af varmen og smag til med salt.
  • 5 Skær skrællen af grapen og fileter den.
  • 6 Bland skorzonerrødder, grape og brøndkarse og server straks.
  • {{recipeDoneText}} Skorzonerrødder med brøndkarse og rød grape

Tip

Skorzonerrødderne bliver hurtigt brune. Dette kan undgås ved at lægge dem i vand tilsat citronsaft eller eddike.

Opskriften er udviklet af