Sådan gør du

  • 1 Pres hvidløget og bland alle ingredienserne til marinaden.
  • 2 Skær fedt fra kødet, hvis der er noget.
  • 3 Skær store pølser i stykker á ca. 2 cm.
  • 4 Skær peberfrugterne i stykker på ca. 2 x 2 cm.
  • 5 Sæt skinkekød, pølser og peberfrugt på spyddene.
  • 6 Pensl med marinaden og lad spyddene trække i ca. 15 min., hvis der er tid til det.
  • 7 Læg skinkespyddene i en bradepande eller på en bageplade med bagepapir og steg dem ved 225° C i ca. 15 min. på næstøverste ovnrille.
  • 8 Du kan også stege spyddene på grill.
  • {{recipeDoneText}} Skinkespyd

Tip

Bland marinaden i en plastikpose og lad kødet trække i den i 1-2 timer i køleskab, så bliver smagen kraftigere. Server Rissalat med ærter til skinkespyddene. Du kan finde opskriften på diabetes.dk under Velværekøkkenet. Variation: Du kan erstatte skinkekød med kyllingefilet eller kalkunbryst i tern. Anvend gerne squash eller champignon i stedet for peberfrugt.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier