Skinkeschnitzler med basilikum og bønnesalat med tomat og linser

Klæd dine skinkeschnitzler på til bal med basilikum! Inviter dem sammen med bønnesaleten til smagsfest i din mund.

Sådan gør du

  • 1

    Skinkeschnitzler m. basilikum:

    Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3 Læg en skinkeschnitzel ind i en frysepose.
  • 4 Bank skinkeschnitzlen flad med håndroden.
  • 5 Tag skinkeschnitzlen ud af plasticposen og læg den på en tallerken. Gør det samme med de 3 øvrige schnitzler.
  • 6 Drys salt og peber på skinkeschnitzlerne.
  • 7 Skyl basilikumbladene godt, og lad dem dryppe af.
  • 8 Fordel bladene på de 4 skinkeschnitzler.
  • 9 Fold hver schnitzel sammen på midten og luk dem med en kødnål.
  • 10 Kom melet på en tallerken.
  • 11 Vend skinkeschnitzlerne i melet.
  • 12 Kom smør og olie på en pande, og varm det op.
  • 13 Læg skinkeschnitzlerne på panden og steg dem i 5-7 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de er gennemstegte.
  • 14 Servér skinkeschnitzlerne med bønnesalat med tomat og linser og en citron i både.
  • 15

    Bønnesalat med tomat og linser

    Mål alle ingredienser af.
  • 16 Hæld linserne i en si og skyl dem godt.
  • 17 Hæld 7 dl vand og linserne i en gryde.
  • 18 Kog linserne ca. 20 minutter, indtil de er møre.
  • 19 Hæld vandet fra linserne.
  • 20 Hæld linserne i en si, og lad dem dryppe af.
  • 21 Lad linserne køle lidt af.
  • 22 Nip de grønne bønner. Skyl dem derefter grundigt.
  • 23 Kom 1 litervand og 1 tsk. salt i en gryde. Bring vandet i kog.
  • 24 Kom bønnerne i gryden og kog dem i 4-5 minutter, indtil de er tilpas møre.
  • 25 Hæld vand fra bønnerne.
  • 26 Kom bønnerne i en si, og lad dem dryppe af.
  • 27 Skær rod og det grove af toppen på forårsløgene.
  • 28 Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe.
  • 29 Skyl tomaterne og skær dem i terninger.
  • 30 Kom linser, bønner, forårsløg og tomater i en stor skål. Bland godt.
  • 31

    Dressing:

    Pil og hak hvidløget.
  • 32 Kom olivenolie og vineddike i en lille skål. Rør godt.
  • 33 Kom hvidløg, salt og peber i skålen. Rør godt.
  • 34 Hæld dressingen i den store skål, og bland bønnesalaten godt.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeschnitzler med basilikum og bønnesalat med tomat og linser

Opskriften er udviklet af