Skinkeschnitzler med basilikum og bønnesalat med tomat og linser

Skinkeschnitzler med basilikum og bønnesalat med tomat og linser

Klæd dine skinkeschnitzler på til bal med basilikum! Inviter dem sammen med bønnesaleten til smagsfest i din mund.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Skinkeschnitzler m. basilikum:

    Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3 Læg en skinkeschnitzel ind i en frysepose.
  • 4 Bank skinkeschnitzlen flad med håndroden.
  • 5 Tag skinkeschnitzlen ud af plasticposen og læg den på en tallerken. Gør det samme med de 3 øvrige schnitzler.
  • 6 Drys salt og peber på skinkeschnitzlerne.
  • 7 Skyl basilikumbladene godt, og lad dem dryppe af.
  • 8 Fordel bladene på de 4 skinkeschnitzler.
  • 9 Fold hver schnitzel sammen på midten og luk dem med en kødnål.
  • 10 Kom melet på en tallerken.
  • 11 Vend skinkeschnitzlerne i melet.
  • 12 Kom smør og olie på en pande, og varm det op.
  • 13 Læg skinkeschnitzlerne på panden og steg dem i 5-7 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de er gennemstegte.
  • 14 Servér skinkeschnitzlerne med bønnesalat med tomat og linser og en citron i både.
  • 15

    Bønnesalat med tomat og linser

    Mål alle ingredienser af.
  • 16 Hæld linserne i en si og skyl dem godt.
  • 17 Hæld 7 dl vand og linserne i en gryde.
  • 18 Kog linserne ca. 20 minutter, indtil de er møre.
  • 19 Hæld vandet fra linserne.
  • 20 Hæld linserne i en si, og lad dem dryppe af.
  • 21 Lad linserne køle lidt af.
  • 22 Nip de grønne bønner. Skyl dem derefter grundigt.
  • 23 Kom 1 litervand og 1 tsk. salt i en gryde. Bring vandet i kog.
  • 24 Kom bønnerne i gryden og kog dem i 4-5 minutter, indtil de er tilpas møre.
  • 25 Hæld vand fra bønnerne.
  • 26 Kom bønnerne i en si, og lad dem dryppe af.
  • 27 Skær rod og det grove af toppen på forårsløgene.
  • 28 Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe.
  • 29 Skyl tomaterne og skær dem i terninger.
  • 30 Kom linser, bønner, forårsløg og tomater i en stor skål. Bland godt.
  • 31

    Dressing:

    Pil og hak hvidløget.
  • 32 Kom olivenolie og vineddike i en lille skål. Rør godt.
  • 33 Kom hvidløg, salt og peber i skålen. Rør godt.
  • 34 Hæld dressingen i den store skål, og bland bønnesalaten godt.
  • {{recipeDoneText}} Skinkeschnitzler med basilikum og bønnesalat med tomat og linser

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier