Skinkemignon med estragon- og appelsinsmør

Sådan gør du

  • 1 Kødet: skær skinkemignonen godt halvt igennem på den lange led - bred den ud, så der dannes en firkant.
  • 2 Tryk kødet lidt med hånden.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Krydr kødet med en blanding af revet hvidløg, salt, peber og olie.
  • 5 Læg kødet i køleskab til det skal grilles.
  • 6 Smør: lad smørret blive blødt og rør det med 2 tsk hakket estragon og 1 tsk fintrevet appelsinskal.
  • 7 Stil det på køl igen.
  • 8 Spid: kog kartoflerne knap møre i letsaltet vand.
  • 9 Gem den grønne top af fennikelen og brug det til pynt.
  • 10 Skær fennikelen i tynde både og damp dem nogle få minutter.
  • 11 Skær pølsen i skiver.
  • 12 Sæt kartofler, fennikel og pølse på spid og grill dem sammen med mignonen til de får farve.
  • 13 Grill den flækkede mignon 6-7 minutter på hver side, ca. 13 minutter i alt.
  • 14 Skær kødet i tynde, let skrå skiver.
  • 15 Fordel smør og appelsinskal, skåret med juliennejern over kødet ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Skinkemignon med estragon- og appelsinsmør

Opskriften er udviklet af