Skinkemedister med varm kartoffelsalat

Nøglehulsmærket opskrift
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Prik medisterpølsen flere steder med en kødnål. Kom pølsen i en gryde og hæld vand over, så det lige dækker. Kog pølsen ca.10 min.
  • 2 Afdryp pølsen og dup den med køkkenrulle. Brun pølsen på begge sider i en pande i olie.
  • 3 Skær skrællede kartofler i 1 cm tykke skiver. Kog dem møre i usaltet vand ca. 15 min. Kog eddiken op i en gryde sammen med løg skåret i ringe, vand, olie, dijonsennep og sukker. Vend kartoflerne heri og smag til med 1 1/2 tsk salt og peber. Pynt med friskhakket dild.
  • 4 Kog kålen 4-5 min. i usaltet vand og afdryp det i en sigte. Skær æblerne i både. Kom det i en skål og vend olie i. Smag til med 1 tsk salt. Server medisterpølsen med den varme kartoffelsalat og broccoliblandingen og sennep.
  • Så er det spisetid! Skinkemedister med varm kartoffelsalat

Opskriften er udviklet af