Skinkefrikadeller i serranosvøb

Dejlige middagsfrikadeller til ca. 6 personer. Men du kan også servere frikadellerne på en bund af lynstegt grønkål til julefrokosten sammen med andre julelækkerier. Og så er der dejlig mad til ca. 10 personer.

Sådan gør du

  • 1 Læg franskbrødet i blød i en skål med vand. Hak løget meget fint, og kom det i en skål. Rør æg, salt og peber i. Pres vandet fra brødet, og kom brødet i skålen sammen med kødet. Rør godt rundt, til du får en jævn fars. Skær Serranoskinken i lange strimler (hver skive giver 2-3 strimler). Form farsen til aflange frikadeller, og rul en skive skinke omkring hver. Steg frikadellerne i smør og olie, indtil de er gennemstegte.Hvis der er Serranoskinke tilovers, kan dette steges sprødt og kommes på serveringsfadet sammen med frikadellerne. Kilde: Irma krydderiet 4, 2003
  • {{recipeDoneText}} Skinkefrikadeller i serranosvøb

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier