Simret oksekød med grøntsager

Papirtynde skiver af oksekød giver bid i denne ret med ris og grøntsager.

Sådan gør du

  • 1 Sæt risen over.
  • 2 Skær kødet i bladtynde skiver.
  • 3 Skær svampen i skiver, snit løget fint og forårsløget i mindre stykker.
  • 4 Kog bouillonen op i en gryde.
  • 5 Kog lidt kød ad gangen i bouillonen.
  • 6 Det skal kun lige nå at skifte farve, det vil sige simre i ca. 1 min.
  • 7 Tag op.
  • 8 Kog nu lidt grøntsager ad gangen.
  • 9 Kom kød og grøntsager tilbage i bouillonen, og server med ris.
  • {{recipeDoneText}} Simret oksekød med grøntsager

Tip

TIP:Det er godt at dryppe lidt ristede sesamfrø og lun sesamolie over risen, lige før den serveres.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier