Dejlige salater og godt tilbehør til Hainanese Chicken Rice, som du også finder her i vores digitale kogebog. Det er smagen af Singapore. 

Sådan gør du

  • 1 Spidskålssalat: Varm en wok og tilsæt olien, kom hvidløget i og brun det let. Kom spidskålen i og skru helt op for blusset. Rør rundt og tilsæt soja og fiskesovs langs med siderne på wokken, så det når at fordampe, inden det bliver blandet med kålen.
  • 2 Kålen er færdig, når den er gennemvarm, men inden den når at smide saften. Steg gerne i flere omgange, da høj varme er vigtigt.
  • 3 Kålen skal brankes let i kanterne for at have den rigtige smag, men hold øje, det må ikke blive for meget.
  • 4 Courgettesalat: Lynsteg courgetten. Bland grøntsager med dressing og server.
  • {{recipeDoneText}} Sideorders

Tip

Disse opskrifter passer rigtig godt til opskriften Hainanese Chicken Rice, som du kan finde ved at søge øverst på siden.

Opskriften er udviklet af