Sennepskartofler med spidskål

Sennepskartofler med spidskål

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kartoflerne koges lige netop møre. De pilles og afkøles.
  • 2 Spidskålen snittes fint.
  • 3 Løget snittes fint.
  • 4 Kapers afdryppes.
  • 5 Til dressingen røres alle ingredienserne sammen, og der smages til med salt og peber.
  • 6 Kartofler, kål, løg og kapers blandes i dressingen, og kartoffelsalaten trækker i mindst ½ time i køleskab.
  • 7 Inden servering pyntes med finthakket dild eller persille.
  • 8

    Servering

    Sennepskartofler med spidskål serveres til kogt eller stegt kylling eller fisk. Salaten er også lækker som tilbehør til grillmad.
  • {{recipeDoneText}} Sennepskartofler med spidskål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier