Sellerisuppe med med pesto og ristede græskarkerner (Vita Damsø)

Server hjerteboller med smør ved siden af.

Sådan gør du

  • 1 Alle grøntsager renses og skæres ud i mindre stykker, og svitses et par minutter i 1-2 spsk. olivenolie i en gryde med plads til 2 liter.
  • 2 Derefter tilsættes 1½ liter bouillon og suppen simrer ½ time.
  • 3 Suppen afkøles lidt inden den blendes (lettest med en stavblender direkte i gryden) og smages til med sojafløde, salt og peber.
  • 4 Imens suppen simrer forberedes pesto og græskarkerner.
  • 5 Græskarkerner hældes på en tør pande og ristes ved svag varme indtil de begynder at ”poppe”. Sluk for varmen, hæld græskarkernerne i en skål, tilsæt 1 spsk. tamari og rør rundt indtil tamarien er helt opsuget af de varme kerner.
  • 6

    Pesto

    Til pestoen hældes alle ingredienser undtagen bouillon i en food-processer og findeles.
  • 7 Bouillon tages lettest fra suppegryden inden den blendes, pestoen kværnes videre og bouillon tilsættes indtil en passende konsistens.
  • 8 Pestoen afkøles (og bliver fastere) i køleskabet indtil suppen er færdig.
  • {{recipeDoneText}} Sellerisuppe med med pesto og ristede græskarkerner (Vita Damsø)

Tip

Server suppen med hjerteboller til.(Se opskrift på Hjerteboller) Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Vita Damsø (http://fair-food.dk/)

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier