Schnitzel med ricottaost, kapers, chili og rå rodfrugtsalat

Energiinformation

  • Energi 1085 kj
  • Energi 258 kcal
  • Protein 35 g
  • Fedt 8 g
  • Kulhydrat 12 g
  • Kostfibre 12 g

Sådan gør du

  • 1 Krydr kødet med salt og peber, brun dem hurtigt af på begge sider i vegetabilsk olie på en varm pande og læg dem på en bradepande med bagepapir. 
  • 2 Snit chili fint, hak kapers groft, rør det sammen med ricottaosten og smag til med salt og peber. Fordel osten på kødstykkerne og bag dem i en forvarmet ovn ved 220° i 10 minutter. 
  • 3 Skræl rodfrugterne og skær dem i tynde skiver på langs og derefter i strimler. Hak persillen groft, vend det sammen med granatæblekerner, olivenolie og eddike og vend det sammen med rodfrugterne, smag til med salt og peber. 
  • 4 Anret kødet sammen med rodfrugtsalaten og server med citron skåret i både.
  • {{recipeDoneText}} Schnitzel med ricottaost, kapers, chili og rå rodfrugtsalat

Tip

Granatæble kan fint skiftes ud med grapefrugt eller pomelo.

Opskriften er udviklet af