Sauté-skiver med pasta-ærtesalat

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen.
  • 2 Rør ricotta med finthakket salvie, finthakket hvidløg, revet parmesan og olie.
  • 3 Skær salatløg i tynde skiver eller hak det fint.
  • 4 Vend dem i ricottablandingen sammen med pasta, ærter og cherrytomater skåret i halve.
  • 5 Smag til med salt og peber. Servér salaten lun.
  • 6 Dup sauté-skiverne tørre med køkkenrulle.
  • 7 Lad olien blive godt varm på en pande.
  • 8 Drys salt, lidt cayennepeber og safran på skiverne.
  • 9 Læg sauté-skiverne på panden og vend dem straks. Tag skiverne af panden.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med pasta-ærtesalat

Tip

Svinemørbrad i ½ cm tykke skiver, skinkeschnitzler af inderlår og svinekoteletter kan bruges i stedet for sauté-skiver. I stedet for ricotta eller kvark kan også bruges afdryppet yoghurt naturel eller græsk yoghurt. Salaten kan også serveres kold.

Opskriften er udviklet af