Sauté-skiver med rosmarin og æble/løg kompot

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Snit løgene groft og svits dem i olie i en gryde til de er bløde.
  • 2 Tilsæt eddike og kog ind.
  • 3

    Hæld æblejuice ved, og lad løgene koge uden låg ved svag varme til der kun er lidt væske tilbage.

  • 4 Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i både.
  • 5 Vend æblerne i løgene og lad det koge ved svag varme ca. 5 minutter, til de er møre og stadig i hele stykker.
  • 6 Smag til med sukker, salt og peber.
  • 7 Hak rosmarinnålene meget fint med en kniv eller knus de tørrede nåle.
  • 8 Bland dem med salt og peber.
  • 9 Dup sauté-skiverne tørre med køkkenrulle.
  • 10 Drys skiverne med krydderiblandingen på den ene side.
  • 11 Lad olie og smør blive godt varm på en pande ved kraftig varme.
  • 12 Steg kødet ad flere omgange.
  • 13 Læg skiverne på panden – krydderisiden ned ad først.
  • 14 Vend dem straks.
  • 15 Tag skiverne op på en tallerken og hold dem varme.
  • 16 Steg de øvrige skiver på sammen måde.
  • 17 Kødet anrettes sammen med den varme eller kolde æble/løg kompot.
  • {{recipeDoneText}} Sauté-skiver med rosmarin og æble/løg kompot

Opskriften er udviklet af